ვახო ბაბუნაშვილი დაიბადა 1967 წელს. დაამთავრა სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი. 1989 წლიდან არის ჯგუფ Soft Eject-ის წევრი, 2009 წლიდან – ფესტივალ Tbilisi Open Air-ის ერთ-ერთი დამფუძნებელი და ბორდის წევრი. აქვს კულინარიულ-რესტორაციული 10 წლიანი პრაქტიკული გამოცდილება. არის კახა ბენდუქიძის კულინარიის აკადემიის ლექტორი. წლების განმავლობაში თანამშრომლობს ჟურნალებთან „ტაბულა“, „კულინArt“, „GeorgiaToSee“. არის თანაავტორი პოლონეთში გამოცემული წიგნისა „Gruzinski Smak“ („ქართული გემო“).